Després d'un recompte etern, finalment el demòcrata Joe Biden s'ha imposat a Donald Trump en les eleccions nord-americanes, i es converteix així en el 46è president dels Estats Units.

El ja exdirigent nord-americà fa història, al convertir-se en el primer president dels EUA expulsat del Despatx Oval després de només un mandat des que George H. W. Bush perdés davant Bill Clinton el 1992. Kamala Harris també fa història, al convertir-se en la primera dona vicepresidenta en la història del país.

No només els nord-americans han sortit al carrer per expressar la seva alegria pel triomf de Biden; també Twitter s'ha afegit a la celebració i ha fet 'trending topic' el #ByebyeTrump, fent gala de l'humor en forma de mem que caracteritza a la xarxa social. El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial de Diari de Girona, ha realitzat aquest recull dels 10 més populars:

Però si hi ha hagut una protagonista indiscutible a Twitter ha sigut la ja exprimera dama Melanie Trump, que ha estat en la diana dels tuitaires d'una forma més empàtica:

Finalment, n'hi ha que, com el 'New York Times', recomanen Trump que sigui «un bon perdedor»: