La secretària de premsa de la Casa Blanca, Kayleigh McEnany, va evitar aquest passat divendres pronunciar-se sobre quan reconeixerà el president dels Estats Units, Donald Trump, la seva derrota en les eleccions i va reiterar que hi ha «un litigi en curs». McEnany, que no compareixia davant la premsa des de l'1 d'octubre, es va referir així a la certificació dels resultats electorals a l'estat de Michigan i, paral·lelament, va al·ludir al fet que Trump ha obtingut més vots en les eleccions que cap president en la història de la nació nord-americana.

D'altra banda, Twitter va informar ahir que atorgarà els comptes oficials vinculats a la Presidència nord-americana a Joe Biden i al seu equip el 20 de gener, data de la presa de possessió, encara que el president sortint, Donald Trump, s'hi negui. La companyia «està preparant activament el seu suport a la transició dels comptes institucionals de la Casa Blanca per al 20 de gener del 2021», va explicar un portaveu en declaracions al diari The Hill.

D'aquesta manera, la companyia preveu traspassar els comptes @POTUS, @whitehouse, @VP, @FLOTUS i diversos més en coordinació amb Arxius Nacionals i l'Administració de Registres. A més té previst reunir-se amb representants de l'equip de transició de Biden per abordar l'ús d'aquests comptes.

El compte @POTUS ( President Of The United States, president dels Estats Units) compta actualment amb més de 32 milions de seguidors. Els missatges que ha publicat l'administració Trump seran arxivats i el compte quedarà net, sense cap missatge.