Nous indicis sobre la fortuna oculta del rei emèrit, Joan Carles I. Segons avança El Confidencial, el monarca va ocultar a Suïssa milions d'euros en accions en empreses de l'Ibex 35. La informació apunta que la Fundació Zagatka -constituïda pel seu cosí, Álvaro d'Orleans Borbó i utilitzada presumptament per ocultar el cobrament de comissions opaques o pagar vols privats- va ser titular de les accions d'una desena de companyies com Endesa, Iberdrola, Santander, BBVA, Abertis, ACS o Repsol, a més d'altres de diferents països europeus.

La seva identitat "s'amagava darrere d'un complex entramat societari" amb ramificacions a Liechtenstein i suposats testaferros, assegura aquest mitjà. Afegeix, que els diners que aconseguia el rei emèrit pel seu paper com a intermediari s'invertia en borsa i altres productes financers. Quan Joan Carles de Borbó necessitava diners per als seus viatges o altres despeses, Zagatka venia actius per aconseguir-los.

Segons els documents en mans d'El Confidencial, durant anys, la compravenda d'accions de destacades empreses de l'Ibex va ser frenètica. A vegades, amb poques setmanes de diferència es compraven i venien importants paquets accionarials assolint rendibilitats que serien l'enveja dels millors gestors professionals: En menys d'un mes va obtenir una rendibilitat del 10,5% en una operació amb títols d'Iberdrola l'any 2012, un any abans va guanyar un altre 10% en una compravenda d'un paquet d'Acciona en menys de dues setmanes, i en una operació amb accions d'Endesa va obtenir una rendibilitat del 17% en només set setmanes.