La farmacèutica Pfizer ha comunicat a vuit països europeus, entre ells Espanya, que es retarda al dimarts el pròxim lliurament de vacunes contra la covid-19 prevista per a aquest dilluns per problemes de càrrega i enviament, segons ha informa el ministeri de Sanitat espanyol.

En un comunicat, el Ministeri de Sanitat ha explicat aquesta matinada que Pfizer Espanya li havia comunicat "que es posposa del dilluns al dimarts el lliurament a Espanya de la remesa de vacunes compromesa".

Segons Sanitat, en un comunicat fet públic fa uns minuts, Pfizer Espanya li ha indicat que "aquesta mateixa nit ha estat informada per la seva fàbrica de Puurs (Bèlgica) del retard dels enviaments a vuit països europeus, inclòs Espanya, a causa d'un problema en el procés de càrrega i enviament".

El departament que dirigeix Salvador Illa afegeix que, segons la farmacèutica, "la situació ja està resolta", encara que "el pròxim lliurament de vacunes es retardarà unes hores i arribarà a Espanya el dimarts 29 de desembre per a la continuació de la vacunació en tot el territori nacional".

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus