El casament de Jaime Navarro, exjugador del Reial Madrid, i Beatriz Ungría, cunyada d'Elena Tablada, s'ha convertit en un dels temes més comentats en les últimes horesa les xarxes socials a causa de la forma en la qual es va celebrar l'esdeveniment en temps de pandèmia.

Segons el vídeo que s'ha filtrat de l'esdeveniment, celebrat dissabte passat al Casino de Madrid, cap dels assistents portava mascareta, excepte els cambrers i la resta del personal de l'establiment.

Segons s'ha criticat a les xarxes socials, tampoc es respectaven les mesures de distanciament social ni les restriccions imposades per la Comunitat de Madrid pel que fa a esdeveniments d'aquest tipus.

Elena Tablada (una de les assistents al casament) ha donat la cara i ha desmentit que la seva cunyada, Beatriz Ungría, i el seu marit, Jaime Navarro, incomplissin les mesures restrictives per la Covid.

Tablada ha assegurat a ABC que se'ls va fer "PCR a tots els convidats". "Només vam poder acudir els que vam tenir resultat negatiu. Es va complir amb totes les normatives", ha afegit.

A més, sense entendre l'enrenou que s'ha generat, la dissenyadora sosté que va haver-hi menys de 50 convidats i que les taules eren de quatre comensals, com marca el protocol en esdeveniments en un esdeveniment d'aquest tipus.