La princesa Leonor estudiarà a partir de setembre els dos cursos de batxillerat a la institució educativa Col·legis del Món Unit (UWC) a l'UWC Atlantic College de Gal·les (Regne Unit), amb un cost xifrat en 67.000 lliures esterlines (76.500 euros), que, segons la Casa Reial, ho pagaran els monarques.

L'hereva al tron, de 15 anys, s'incorporarà al col·legi gal·lès entre "finals d'agost i principis de setembre", després que aquest curs conclogui quart d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) a Madrid, informa la Casa Reial en un comunicat.

Durant la seva estada al Regne Unit, Leonor de Borbó compatibilitzarà la seva educació amb "el progressiu desenvolupament dels seus compromisos institucionals a Espanya".

Felip VI ha informat el president del Govern, Pedro Sánchez, de la decisió adoptada sobre la seva filla.

L'hereva a la Corona segueix els passos de Felip VI, qui, sent príncep, va cursar en un institut a Toronto (Canadà) l'equivalent al Curs d'Orientació Universitària (COU) el 1984.

La Casa Reial subratlla que el cost dels dos anys d'estada de la princesa d'Astúries al Regne Unit "serà satisfet en la seva integritat personalment" pels Reis amb la seva assignació anual.

  • ENQUESTA | Què et sembla que la Princesa Leonor estudiï Batxillerat a Gal·les?