Dos agents de la Policia Nacional de Linares (Jaén) van ser detinguts ahir i avui passaran a disposició judicial implicats en una pallissa a un home i a la seva filla, segons van informar fonts de la Policia. Fins a Linares es van desplaçar des de la Comissaria Provincial de Jaén diversos agents, un d'ells cap de la UDEF, per ser els instructors de l'informe que s'està elaborant i perquè tot el procés es desenvolupi de la forma més «asèptica» possible.

Els dos detinguts són un agent i un sotsinspector de la policia a Linares que van participar en una agressió sobre les 19 hores en una terrassa d'un bar de la localitat, quan es trobaven fora de servei.

Tots dos estaven ahir a la comissaria de Linares en qualitat de detinguts i se'ls va retirar la seva arma i la seva placa, després de prendre'ls declaració a ells i a diferents testimonis, a més de visionar-se els vídeos del succés que es van difondre per xarxes socials.

Des de l'Ajuntament de Linares van condemnar «enèrgicament la brutal agressió» i exigeixen «que s'actuï amb contundència contra una actitud que embruta la imatge d'un cos que sempre ha vetllat per la seguretat dels linarenses».

Igualment, esperen que «es prenguin les mesures disciplinàries i de qualsevol altra índole que siguin necessàries perquè els agressors no puguin tornar a cometre un acte violent com el succeït».