Luis Víctor Gualotuña, un treballador de 55 anys, va morir a l'Hospital Clínic de València després de patir un accident laboral divendres passat en l'obra on treballava sense contracte.

L'home va caure mentre desmuntava una bastida en un edifici de tres plantes a la localitat valenciana d'Alboraia, segons recull el diari Les Provincias. El treballador, d'origen equatorià, va patir un fort cop després de la brutal caiguda i va ser un company el que va donar la veu d'alarma i va telefonar al propietari de l'empresa, qui va decidir no avisar Emergències.

El cap, segons compte un testimoni, va obligar a portar a la víctima a l'interior de l'edifici fins que arribés ell per a avaluar la situació. En arribar i veure que el treballador estava inconscient, va decidir portar-lo a l'hospital en la furgoneta, el va deixar a la porta i va marxar.

Malgrat els esforços mèdics per reanimar-lo, l'home, que tenia lesions internes molt greus, va morir als pocs minuts d'arribar a l'hospital.

Segons fonts policials citades pel mitjà, l'home va caure des d'una altura de sis metres i no portava l'arnès de seguretat.

La família de la víctima està estudiant presentar una querella contra l'empresari per no haver telefonat als serveis d'emergència. L'obrer va estar uns 45 minuts inconscient sense rebre assistència mèdica.