Uns nens que estaven jugant a la platja de La Herradura, a Almuñécar (Granada), han trobat 17,2 quilos d'haixix en un bidó de gasolina que havia portat el mar fins a la costa.

La troballa va tenir lloc en la tarda del diumenge, quan els nens jugaven a la platja i van veure el bidó amb un tap obert que era sospitós de tenir droga, per la qual cosa van avisar a la Policia Local, ha informat l'Ajuntament.

Els agents van comprovar que al seu interior hi havia una important quantitat d'haixix distribuït en tauletes que estaven embolicades.

Una vegada recuperat el bidó es va comprovar a la comissaria que es tractava de trossos solts i desprecintats amb un pes de 4,6 quilos i 22 tauletes petites que van pesar més de 12,6 quilos, segons ha informat un portaveu de la Policia Local, qui ha apuntat que el fort vent de llevant va treure probablement el bidó a la riba.

Una vegada realitzat el pesatge i l'informe corresponent, la droga va ser traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil per al seu control i tramitació corresponent.