Un repartidor va salvar la vida d'una nena de tres anys en atrapar-la al vol quan va caure des del balcó del seu apartament, un dotzè pis d'un edifici a Hanoi, la capital de Vietnam.

Segons les imatges publicades per la web del periòdic Tuoi Tre, la nena va grimpar pels barrots del balcó i es va quedar penjada a la part exterior, sostinguda amb un sol braç, mentre els veïns del voltant feien crits d'alarma perquè algú anés a ajudar-la.

Nguyen Ngoc Manh, un repartidor de 31 anys que esperava a un client a l'entrada del bloc d'apartaments, va sentir els crits, va sortir del seu cotxe i va pujar a una teulada de metall en el primer pis, just sota el balcó en el qual estava suspesa la nena.

"Després de pujar a la teulada d'uns dos metres d'alt, vaig veure la nena caure. En aquell moment, em vaig relliscar, però vaig tractar d'estirar els braços per aconseguir atrapar-la. Per sort, va caure als meus braços, els dos vam caure i vam xocar contra la teulada de metall", va relatar al periòdic.

L'home assegura que va espantar-se quan va veure sang en la boca de la petita i la va portar immediatament a l'hospital, on els metges van determinar que tenia una cama i un braç trencats, però la seva salut era estable.

Manh, que va dir tenir una filla de la mateixa edat, va patir un esquinç, al qual va restar importància perquè havia pogut fer "una cosa significativa".