Almenys set universitaris han mort i quatre més han resultat ferits després de caure des d'un quart pis en trencar-se una barana durant un tumult en una assemblea estudiantil de la facultat d'Economia de la Universitat Pública de El Alto (UPEA).

La caiguda s'ha produït després d'una discussió entre els estudiants, desencadenant les empentes que van acabar per fer cedir la barana que estava fixada amb massilla i una soldadura deficient.

"Les barreres estaven fixades al pis simplement amb massilla i una lleu soldadura el que ha provocat que cedeixin provocant que caiguin onze persones, d'aquestes onze persones han mort sis, tres a la universitat i tres en centres mèdics", ha detallat en un primer moment el comandant de la Policia Nacional, Jhonny Aguilera.

Més tard el comandant ha anunciat que els morts han ascendit a set, amb un altre mort més a l'hospital a causa de la gravetat de les seves ferides.

La *UPEA ha informat que es farà càrrec de les despeses funeràries i es posarà a la disposició de les famílies dels estudiants que han resultat ferits.

Per part seva, el president de Bolívia, Luis Arce, ha enviat les seves condolences a les famílies de les víctimes a través d'un missatge publicat en el seu compte de Twitter.