11 de març de 2021
11.03.2021
Diari de Girona

Ryanair incrementa les rutes nacionals a Espanya i llança una oferta de vols

La companyia anuncia un increment de rutes dins del territori espanyol a partir de l'1 de juliol · Al mateix temps, llança una oferta de seients a partir de 19,99 euros

11.03.2021 | 13:23
Ryanair incrementa les rutes nacionals a Espanya i llança una oferta de vols

Ryanair ha anunciat la major programació de vols domèstics de la seva història, amb nou connexions noves i un total de 70 rutes, un 40% més que l'estiu passat, i fins a 800 vols setmanals en 21 aeroports, que operaran a partir de l'1 de juliol.

A mesura que la vacunació contra la covid-19 s'intensifiqui en els pròxims mesos, s'espera que el trànsit domèstic a Espanya sigui el primer a disparar-se aquest estiu.

Al costat d'aquesta programació, Ryanair ha llançat una oferta de seients amb vols a partir de 19,99 euros per a viatjar fins a finals d'octubre, en una promoció que estarà disponible en el seu web fins a la mitjanit del 13 de març.

Els clients de l'aerolínia irlandesa poden reservar els seus vols d'estiu amb l'opció d'acollir-se a l'oferta de "taxa de canvi de vols per zero euros" en cas que els seus plans variïn. Ryanair permet fins a dos canvis de data de vol gratuïts en totes les reserves realitzades abans del 31 de març de 2021.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook