14 de març de 2021
14.03.2021
Diari de Girona

La justícia avala la convocatòria d'eleccions a Madrid convocades per Ayuso

El Tribunal s'havia marcat aquest diumenge com a data límit per pronunciar-se sobre el recurs de la Mesa de l'Assemblea contra la convocatòria electoral

14.03.2021 | 16:53
La justícia avala la convocatòria d'eleccions a Madrid convocades per Ayuso

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha recolzat la convocatòria d'eleccions anticipades a la Comunitat de Madrid el 4 de maig en no admetre el recurs amb mesures cautelaríssimes presentat per la Mesa de la Diputació Permanent de l'Assemblea de Madrid contra el decret d'Isabel Díaz Ayuso.

D'aquesta manera, els magistrats rebutgen tant les mesures cautelaríssimes com les cautelars instades pels lletrats de la cambra madrilenya contra el decret de dissolució i convocatòria de comicis.

Ayuso: "El 4 de maig Madrid anirà a eleccions perquè hi té dret"

"El 4 de maig Madrid anirà a eleccions perquè hi té dret". Així ha reaccionat aquest diumenge la presidenta de la Comunitat de Madrid molt poc després que s'hagi fet pública del Tribunal Superior de Justícia de la comunitat de rebutjar les mesures cautelars plantejades pels lletrats de l'Assemblea, que plantejaven suspendre la dissolució del parlament i la convocatòria d'eleccions per al 4 de maig.

Gabilondo respecta la resolució del TSJM i crida a la participació en les eleccions del 4-M


El candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, ha assegurat aquest diumenge a la tarda que respecta la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Madrid després de rebutjar la suspensió de les eleccions del 4 de maig. Segons explica en un vídeo que ha fet públic en el seu perfil de Twitter, el seu grup va presentar la moció de censura sense tenir constància oficial que la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, havia convocat eleccions i havia dissolt l'Assemblea. Gabilondo també ha valorat positivament la "celeritat" de l'alt tribunal en emetre la resolució i ha fet una crida a la participació. "Estem disposats a fer-nos càrrec del govern de Madrid", ha assenyalat Gabilondo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook