La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha carregat contra el líder de Podem i vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, després de l'anunci de la seva candidatura als comicis madrilenys del 4 de maig. "Espanya me'n deu una. Hem tret Pablo Iglesias de la Moncloa", ha afirmat la candidata del PP en roda de premsa aquest dilluns. Ayuso ha dit que el líder de la formació lila és "una persona afí a l'independentisme i a l'entorn d'ETA" que "sempre ha actuat contra la Comunitat de Madrid". La presidenta ha assegurat que Iglesias "ha fomentat i creu vivament en l'expropiació, l'ocupació, la intervenció de l'empresa i els boicots" i l'ha acusat d'haver "animat" a què es "cremessin els carrers de Madrid".

Ayuso ha explicat que canviarà el lema de campanya, que ja no serà "socialisme o llibertat" i passarà a ser "comunisme i llibertat". La presidenta madrilenya ha argumentat que "llibertat és exactament el que representa Madrid".

La presidenta autonòmica del PP ha afirmat que la seva "preocupació és que el comunisme no entri a Madrid". "El que em preocupa és que intenti portar a Madrid les seves polítiques nefastes que han sembrat odi, pobresa i misèria", ha dit.