16 de març de 2021
16.03.2021
Diari de Girona

Desallotgen un casament amb 30 convidats en un taller de làpides de Madrid

L'amo del local el va llogar i els organitzadors van instal·lar una cuina industrial, taules i altaveus

16.03.2021 | 16:30
Imatge de l'interior del taller de làpides mentre se celebrava el casament

La Policia Municipal de Madrid ha desallotjat un taller de marbre on es fabriquen làpides prop del cementiri de l'Almudena, quan se celebrava un casament amb 30 convidats que incomplien les mesures de seguretat i sanitàries exigides per la pandèmia.

La intervenció es va realitzar dissabte passat a les 14.20 hores quan un ciutadà va avisar a la Policia que s'estava celebrant una festa privada en un carrer del districte de Ciudad Lineal pròxima al cementiri madrileny.Els agents es van desplaçar fins al lloc i van confirmar que en taller dedicat a fabricar làpides s'estava celebrant un casament amb una trentena de convidats agrupats en taules de 7 o 8 persones sense guardar la distància de seguretat.

L'amo del local va confirmar a la policia que per poder celebrar el festeig havia llogat el local, on havien instal·lat una cuina industrial i altaveus, no hi havia banys i els extintors estaven caducats. Tampoc disposaven de sortida d'emergència i presentava deficiències greus en matèria de seguretat.

Els agents van procedir a desallotjar el taller i van tramitar les corresponents sancions administratives.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook