Almenys vuit persones van morir aquest dimarts en atacs a trets contra tres salons de massatges asiàtics de l'àrea de la ciutat estatunidenca d'Atlanta el presumpte responsable de la qual va ser detingut posteriorment per les autoritats.

Es tracta d'un home de 21 anys identificat com Robert Aaron Long, ha estat detingut aquesta nit a unes 150 milles (250 quilòmetres) al sud d'Atlanta.

Long seria el responsable segons les autoritats dels tres atacs, els motius dels quals encara no s'han donat a conèixer.

El primer tiroteig va ocórrer poc abans de les 5 de la tarda, hora local, en un saló conegut com a Young's Asian Massage Parlor, situat al nord d'Atlanta, en el comtat de Cherokke.

Quatre persones van ser assassinades en aquest primer atac i una cinquena va quedar ferida. Els morts són tres dones, dues d'elles asiàtiques, i un home.

Poc després, sobre les 17.45 hora local, quatre persones més van ser assassinades en atacs a dos salons situats en la mateixa poma de la ciutat d'Atlanta, efectuats presumptament per Long.

En un d'ells (Gold Spa) van morir tres dones i en el segon (Aromatherapy Spa) una altra dona. Segons la policia d'Atlanta, les quatre eren d'origen asiàtic.