21 de març de 2021
21.03.2021
Diari de Girona

Ángel Gabilondo (PSOE) es presenta a Madrid com a «insuls, seriós i formal»

Sánchez va acompanyar ahir el candidat socialista a les eleccions autonòmiques, que va garantir que aparcarà «fantasies i deliris»

21.03.2021 | 00:11
Gabilondo i Pedro Sánchez se saluden en un acte d'ahir.

El candidat socialista a les eleccions autonòmiques madrilenyes del 4 de maig, Ángel Gabilondo, va demanar ahir «respecte» per la intel·ligència ciutadana i posar «al centre» les solucions als problemes de Madrid, tot aparcant «fantasies i deliris».

Gabilondo va demanar al PSOE que treballi per la ciutadania, no «per revenja o partidisme, sinó per Madrid». Ho va fer en un acte en què va ser presentat pel secretari general dels socialistes i president de Govern, Pedro Sánchez, després de donar a conèixer el lema de la seva campanya, Governar de debò, i un vídeo on es presenta com a «insuls, seriós i formal».

El candidat va pujar a l'escenari en un acte retransmès telemàticament després de comptabilitzar les catorze vegades que Sánchez s'ha referit a ell com «seriós». «He captat la indirecta», va fer broma, després de reafirmar-se com a tal i comprometre a posar-se a el front d'un «govern seriós i seriosament» i després de matisar que el contrari a seriós és «frívol». També va donar la raó als qui el qualifiquen d'«insuls», si és que es refereixen a «assossegat», perquè ell no crida quan es tracten assumptes com la vacunació o la recuperació econòmica. «I no vull resumir el meu programa en un tuit, jo tinc molt més a dir», va advertir. També va aclarir que, per molt seriós que sigui, no és avorrit. «Detesto l'avorriment. Em prenc les coses serioses de debò, com el fet que hi ha milers de madrilenys que han crescut amb crisi. Els meus alumnes segueixen sense casa, sense feina i amb por, amb els seus avis treballant i els seus pares a l'atur o sobrevivint quan a Madrid no falten recursos i sí sobra espectacle», va indicar.

A més, també es va descriure com una persona amb passió. «Jo sóc una persona molt apassionada pel que fa. Se't nota poc, podrà dir algú, però sóc un candidat apassionat. Crec apassionadament en la bondat de el projecte», va afirmar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook