La nena immigrant de dos anys que era a la unitat de medicina intensiva de l'hospital Matern Infantil de Las Palmas de Gran Canaria en estat crític després de recuperar-se d'una aturada cardiorespiratòria en arribar a l'illa, va morir finalment aquest diumenge al centre mèdic.

La nena va ser reanimada al port d'Arguineguín després d'arribar en una pastera que va estar perduda diversos dies i en la qual viatjaven vuit nens.

La petita portava des de la nit del dimarts en vigilància intensiva i es converteix en la víctima número 19 de la ruta d'entrada per les Illes Canàries d'aquest 2021.

En el moment del rescat, la nena patia una greu hipotèrmia i no respirava. Sobre l'asfalt del mateix moll, membres de Creu Roja van aconseguir reanimar-la: "Va ser com un miracle, la veritat, va ser com un miracle". Després de restar ingressada la unitat de medicina intensiva des de dimarts, la petita immigrant no va aconseguir sobreviure i va acabar morint aquest diumenge.

El president del Govern, Pedro Sánchez s'ha fet ressò de la malaurada notícia i ha escrit a les xarxes socials que "no hi ha paraules per a descriure tant de dolor".