Almenys deu persones han mort, entre elles un agent policial, en un tiroteig en un supermercat a la localitat de Boulder, als afores de Denver, a l'estat nord-americà de Colorado.

Segons les informacions policials, entre els morts es troba l'agent Eric Talley, de 51 anys, un dels primers que va arribar al lloc dels fets.

Els fets es van produïr sobre les 15.00 hores local, quan un home armat va irrompre en el centre comercial King Soopers i va deixar diversos morts.

El sospitós ja ha estat detingut i se l'ha traslladat a un centre hospitalari per a ser tractat de les greus ferides que pateix.

La Policia de Boulder va informar sobre l'incident a través d'un missatge publicat a Twitter a les 14.49 hores, per, tot seguit, demanar als veïns que evitessin acostar-se al lloc i es refugiessin.

Sobre les 17.00 hores, la Policia, inclosos els equips SWAT, tenia la zona envoltada, amb almenys tres helicòpters sobre el centre comercial.

Les autoritats han promès un "esforç coordinat per a garantir que es faci justícia" i han avançat que la investigació trigarà diversos dies a completar-se.