L'expresident del govern espanyol i del PP José María Aznar ha afirmat que "mai" ha rebut sobresous i ha negat conèixer la caixa B dels populars. "Jo no he conegut cap comptabilitat paral·lela al PP", ha afirmat aquest dimecres a la tarda en la declaració com a testimoni al judici sobre la caixa B dels populars a l'Audiència Nacional. Aznar ha afirmat que només tenia coneixement de la comptabilitat oficial del PP, "que es remetia puntualment al Tribunal de Comptes", i ha negat haver cobrat en B. "No he rebut cap sobresou", ha remarcat Aznar, que ha assegurat que sempre ha declarat a Hisenda tots els ingressos rebuts.

Sobre els papers de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, Aznar ha dit que no coneixia aquests papers ni coneix "cap indici sobre el seu fonament o justificació". Preguntat per les inicials "JM" que hi apareixen, l'expresident ha insistit: "No he rebut cap quantitat que correspongui a cap consideració que pugui afectar aquestes anotacions". "No sé què han fet els altres ni m'importa", ha dit Aznar, que s'ha desvinculat dels seus "successors" en la direcció del PP.

Aznar també ha assegurat que no ha autoritzat cap pagament i ha argumentat que no era la seva responsabilitat. "No he autoritzat cap pagament", ha repetit en diverses ocasions. L'exdiputat del PP Jaime Ignacio del Burgo va declarar que Aznar havia autoritzat "compensacions" que apareixen als papers de Bárcenas.

"Jaime Ignacio del Burgo és una persona molt respectable i pot tenir memòria d'alguna reunió que jo no recordi", ha dit Aznar que, tot i això, ha insistit que no va autoritzar cap compensació econòmica "per a ningú i en cap moment" i no tenia "cap coneixement" que se'n fessin.