La portaveu adjunta de Ciutadans, Melisa Rodríguez, deixa l'executiva permanent per motius personals, tot i que continua com a afiliada. Segons va explicar a través d'una carta difosa a les xarxes socials, va comunicar el 13 de febrer a la direcció del partit la seva intenció d'apartar-se de l'executiva, però és ara, quan el nou equip s'ha posat en marxa, assenyala, quan ha decidit fer un pas al costat.

En aquest nou equip que Inés Arrimadas va configurar arran de la crisi que va causar la moció fallida a Múrcia, Rodríguez va ser relegada de la representació de la formació, ja que va passar a ocupar Edmundo Bal, a ser la portaveu adjunta.

Deixa l'executiva agraint a Inés Arrimadas l'oportunitat de formar part de l'equip i a Albert Rivera, per a convidar-la a formar part d'un projecte «de centre, liberal net i reformista», capaç d'imprimir «sensatesa i sentit d'Estat».

La carta va acompanyada d'una fotografia, en la que apareix al costat d'Arrimadas i el que va ser el primer líder del partit i que va dimitir després del resultat del 10-N. Una debacle en la que el partit va passar de 56 diputats a 10, entre els quals Rodríguez, que no va poder renovar l'escó per les Canàries que va aconseguir en les eleccions del 2015, 2016 i les del 26 d'abril del 2019.