El coordinador de l'agrupació local de Ciutadans a Sòria, Rubén Morales, va dimitir ahir d'aquest càrrec després de conèixer-se que va organitzar una festa il·legal celebrada a finals de març en un establiment hoteler de Medinaceli de la seva propietat, a la qual també va acudir la presentadora i cantant Leticia Sabater.

La festa es va celebrar el passat 27 de març, tot i que no ha transcendit fins ara en difondre's un vídeo a les xarxes socials en el qual es pot comprovar la presència en un bar d'una vintena de persones, la majoria sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

La formació taronja va acceptar la dimissió de Morales i va recordar que les restriccions sanitàries (higiene de mans, distància de seguretat, ús de mascaretes o la limitació d'aforament) tenen com a objectiu contenir la dispersió de la pandèmia i són d'obligat compliment per a tots els ciutadans, sense excepció.

«Els càrrecs polítics -ja siguin públic o orgànics o d'una o altra formació- tenen a més la responsabilitat de ser exemplars», va destacar.

Ciutadans va avançar en un comunicat que mantindrà la seva activitat política i social a la ciutat de Sòria a través del seu Comitè Provincial i dels seus càrrecs institucionals.