Les forces de seguretat investiguen la mort de dues dones com a nous casos de violència masclista Si es confirma aquesta circumstància, el nombre de dones assassinades a mans d’homes s’elevaria a 18 en el que portem de 2021. De fet, el final de l’estat d’alarma ha provocat un repunt d’aquests crims, després d’un maig negre: només entre el dia 9 i el 31 van ser assassinades sis dones i un nen, gairebé la meitat del total de l’any.

A Roquetas de Mar (Almeria), la Guàrdia Civil investiga la mort violenta d’una dona d’entre 25 i 30 anys, ocorreguda la matinada de diumenge. Segons va explicar el diari Ideal, la víctima hauria estat agredida al cap amb una pedra per un home, encara que fonts pròximes a la investigació van assenyalar que hauria estat utilitzada una arma de foc i que la dona que va perdre la vida era d’origen subsaharià.

També diumenge, van aparèixer dos cadàvers en una urbanització a Pozuelo de Alarcón (Madrid). La Policia Nacional investiga i les primeres hipòtesis apunten que després d’una discussió l’home hauria disparat amb una arma llarga contra la seva parella i posteriorment s’hauria tret la vida.