Investigació oberta a Gijón per la mort d'un nen de gairebé 2 anys que va morir diumenge passat a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA) i l'autòpsia va revelar una sèrie de danys interns que la Policia Nacional tracta ara d'aclarir. Les indagacions es troben secretes, i la família del menor, "destrossada" per la inesperada pèrdua del petit, que serà acomiadat aquest migdia en un funeral.

L'avís a la Policia Nacional va arribar des dels serveis sanitaris després del decés aquest passat diumenge de l'infant, que presentava lesions internes a les quals es tracta de donar ara una resposta. Les tasques estan enfocades a conèixer els últims dies de l'infant, entrevistant a totes aquelles persones que van tenir contacte amb el petit. De les tasques s'encarreguen agents del grup de Policia Judicial.

La Policia Nacional ha confirmat que les actuacions es troben sota supervisió judicial i té caràcter reservat per tant. "Donada la transcendència dels fets, els treballs policials s'estan duent a terme amb la màxima discreció i respecte al dolor de la família", indiquen els portaveus de la institució armada.