Un jove britànic d'uns 30 anys es troba ingressat en un hospital en estat molt greu des de dilluns passat després que, presumptament, va saltar des d'un tercer pis d'un immoble a una piscina a la localitat malaguenya de Marbella, segons han confirmat fonts policials.

Els fets van succeir al voltant de les 19.20 hores. Emergències 112 Andalusia va rebre un avís d'un home precipitat des d'un balcó en la zona de San Pedro Alcántara. Aquest va ser traslladat en primer lloc a l'Hospital Costa del Sol i es va avisar a la Policia Nacional, Local i als serveis sanitaris.

D'aquesta manera, fonts sanitàries han indicat que el jove està ingressat actualment en la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital General de Màlaga i presenta un traumatisme cranioencefàlic sever, múltiples fractures i traumatisme toràcic sever.

Segons la informació publicada pel Diari 'SUR', pel que sembla, l'home estava participant en una festa amb altres companys quan va decidir saltar a la piscina -pràctica coneguda com balconing-, però hauria calculat malament la trajectòria i va caure sobre un para-sol.