L’entrenador del Reial Madrid Carlo Ancelotti i l’escriptor Ildefonso Falcones –amb uns deutes del voltant de l’1,4 i 1,3 milions d’euros, respectivament– han entrat en la llista de morosos publicada per l’Agència Tributària. Al llistat fet públic hir, també figuren l’exvicepresident del Govern Rodrigo Rato (1,3 milions) i el futbolista Dani Alves (2 milions), així com Patricia Conde, diverses filials d’Abengoa i l’Aeroport de Ciudad Real, que també figuren en la llista.

La setena llista de morosos de l’Agència Tributària inclou un total de 3.869 deutors de més d’un milió d’euros amb Hisenda a 31 de desembre del 2020, cosa que suposa un 1,6% menys respecte a la sisena llista, mentre que l’import global de deutes recollit al nou llistat arriba als 14.100 milions d’euros, un 1% menys que a l’anterior al caure en uns 100 milions, segons fonts de l’Agència Tributària.

Respecte a la primera llista del desembre del 2015, el nombre total de deutors que apareixen en aquest nou llistat és un 20% menor. Així, un total de 2.608 deutors que figuraven al primer llistat ja no figuren al setè, de manera que més del 54% dels deutors del primer llistat ja no es troben en la situació que motivaria la seva aparició al llistat de grans deutors.

També destaquen un grup de constructores, com Reyal Urbis, amb 341,124 milions; Isolux Corsan (329,6 milions) o Prasa (97,7). En la llista també hi ha la presentadora de TV, Patricia Conde (1,11 milions), l’Aeroport de Ciudad Real (4,4889 milions) o el Reial Múrcia (10 milions), entre d’altres.

Al llistat s’identifica completament els contribuents, bé siguin persones físiques o jurídiques, amb el seu nom, cognoms, NIF, raó o denominació social completa. S’inclou l’import conjunt dels deutes i sancions del contribuent superiors a un milió d’euros que no haguessin sigut pagades transcorregut el termini d’ingrés en període voluntari.