Una dona ha estat assassinada a punyalades pel seu exmarit a Barbastro. El sospitós d'aquest assassinat ha estat detingut per la Guàrdia Civil de el lloc d'aquesta localitat d'Osca.

L'homicidi ha tingut lloc cap a les 14.30 hores al domicili situat a l'avinguda de l'Exèrcit Espanyol número 4, situat als voltants de l'estació d'autobusos.

Pel que sembla, en el moment dels fets els tres fills d'aquest matrimoni d'origen marroquí hi eren presents. De fet, han estat els mateixos nens els que han demanat ajuda a crits, que han escoltat els veïns i que no han dubtat a trucar al 062 de la Guàrdia Civil que s'han traslladat immediatament al lloc, a l'igual que la Policia Local. Els Serveis Socials s'han fet càrrec.

Amb aquesta mort ja són 24 les dones assassinades per les seves parelles o exparelles des de començament d'any a Espanya. I són 1.100 a nivell nacional des que va començar el registre oficial en 2003. El país està patint un repunt en les últimes setmanes, ja que des del passat 17 de maig s'han produït 16 crims masclistes.