Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Ourense i Santiago de Compostel·la una organització criminal dedicada, presumptament, a l’explotació sexual i a la corrupció de menors.

Els integrants d’aquesta banda criminal captaven dones en situacions de gran necessitat i vulnerabilitat a través de pàgines web de contactes sexuals o directament a peu de carrer per després explotar-les sexualment en domicilis, va informar ahir la Policia Nacional en un comunicat. En el marc de la recerca han estat detingudes sis persones, quatre de les quals a Orense i dues a Santiago de Compostel·la.

La recerca es va iniciar quan agents de la Policia Nacional a Ourense «van rebre una informació de la qual es desprenia que dues noies menors d’edat, i en situació de gran vulnerabilitat, havien estat allotjades en el domicili d’un adult que les havia obligat a mantenir relacions sexuals amb ell i amb un altre adult com a forma de pagament per l’ajuda rebuda». A més, dues dones de l’entorn d’aquests homes havien proposat a les menors exercir la prostitució a Santiago de Compostel·la, i una d’elles va acceptar.