Un cambrer i un client d'un restaurant de Can Picafort van resoldre aquest dimarts a ganivetades una discussió pel compte. Els dos homes es van enredar en una discussió per l'import de la factura i van acabar assestant-se punyalades l'un a l'altre. El turista va ser traslladat en estat molt greu a Son Espases, mentre l'empleat va patir lesions de menor entitat. La batussa va mobilitzar a diverses ambulàncies i patrulles de la Policia Local de Santa Margalida i la Guàrdia Civil, que investiga els detalls del succés. 

Els fets, segons van explicar fonts policials, van ocórrer cap a dos quarts de vuit de la tarda a la terrassa d'un restaurant situat al carrer Enginyer Felicià Fuster, al costat del Club Nàutic de Can Picafort. Segons les primeres investigacions, un turista britànic d'uns 45 anys va reclamar a crits el seu desacord amb l'import del compte, ja que no li havia agradat el menjar. Llavors s'hi va posar un dels cambrers de l'establiment, d'uns 60 anys, i tots dos van començar a discutir de forma acalorada.

Durant la discussió, el client va empunyar un ganivet i va atacar a l'empleat, causant-li ferides a la mà i el braç. El treballador, al seu torn, va assestar al seu rival almenys dues punyalades a l'abdomen i la cama. Diverses ambulàncies i patrulles de la Policia Local de Santa Margalida i la Guàrdia Civil van acudir immediatament al lloc. Els efectius sanitaris i els agents van prestar els primers auxilis a les dues víctimes. La pitjor part se la va emportar el client, que va perdre molta sang i va ser traslladat a l'hospital Són Espases en estat molt greu. El cambrer, per part seva, presentava lesions de menor entitat i va ser atès a l'hospital de Muro.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Santa Margalida van dur a terme diverses gestions per a aclarir completament l'ocorregut. Els agents es van entrevistar amb diversos testimonis de l'agressió i estaven a l'espera de poder prendre declaració als dos implicats, van afegir les mateixes fonts.