El tres vegades primer ministre d'Itàlia i líder del partit conservador Força Itàlia, Silvio Berlusconi, ha tornat a ingressar en un hospital a Milà per continuar amb la recuperació del coronavirus que va patir el 2020.

L'empresari i actual diputat a l’Eurocambra, de 84 anys, es troba ingressat des d'aquest passat dijous a l'hospital San Raffaele, on ja ha estat ingressat diverses ocasions durant aquest any, segons van informar la premsa local italiana.

A l'abril va estar hospitalitzat durant 24 dies i va ser donat d'alta per seguir les cures a la seva mansió d'Arcore (al nord del país) i després va tornar a l’hospital a mitjans de maig per sotmetre's a més controls.

El magnat arrossega problemes de salut des de fa temps i ja va estar ingressat alguns dies al gener en un hospital a Mònaco per problemes cardíacs. Per això, l’any 2006 se li va implantar un marcapassos.

Contagi de coronaviurs

El propietari de Mediaset també es va contagiar de coronavirus el setembre de l’any passat, el 2020, i va ser ingressat a l’hospital amb una pneumònia bilateral, encara que va ser donat d'alta dos dies després.