El president francès, Emmanuel Macron, va rebre l'impacte d'un ou quan es donava un bany de masses durant el Saló Internacional de la Restauració i el Turisme de Lió, per part d'un individu que va cridar "Visca la revolució".

L'ou, que no va arribar a trencar-se, va impactar a l'espatlla al president, que de seguida va ser protegit pels guardaespatlles, i que al mateix temps demanava parlar amb l'agressor.

"Si té alguna cosa a dir-me que vingui", va assenyalar Macron, que va assegurar que aniria a veure'l més tard. Les forces de l'ordre es van emportar a l'home, un jove ara com ara no identificat.

El cap de l'Estat havia tingut fins a aquest moment una visita bastant plàcida a aquest saló, on els restauradors del país li van agrair les ajudes durant els pitjors mesos de la pandèmia.

Macron va anunciar que estaran exemptes d'impostos les propines que es paguin amb targeta de crèdit, una de les reivindicacions dels treballadors del sector.

A set mesos de les eleccions presidencials, està multiplicant els contactes amb el públic. En un d'ells el passat 8 de juny va patir una agressió. Es trobava en la localitat de Tain-L'Hermitage i va rebre una bofetada d'un individu, que va ser ràpidament condemnat per aquests fets a 4 mesos de presó.