Agents de la Policia Nacional han detingut dos joves acusats de violar una dona, coneguda d'un d'ells, a la qual presumptament van emmanillar i van posar un coixí al cap per a evitar que cridés en un pis de València, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Un d'ells suposadament va amenaçar la víctima en assegurar-li que havia gravat l'ocorregut i, en el cas de denunciar els fets, difondria les imatges a les xarxes socials. Davant l'afirmació d'ella de denunciar els fets, un dels detinguts presumptament la va agredir i va intentar impedir que sortís de la casa. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i entrat ja a la presó.

Als dos joves, de 19 i 20 anys, se'ls considera presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració, ja que suposadament van introduir per força a la dona a l'habitació del domicili d'un d'ells i, després emmanillar-la a l'esquena i col·locar-li un coixí al cap per a evitar que cridés, li van baixar els pantalons i la van violar la matinada del 3 de setembre.

Les investigacions dels agents han permès localitzar i detenir els dos homes, un d'ells espanyol i un altre d'origen veneçolà, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració.