La crisi interna del PP de Madrid pren camins desconeguts fins ara. El xoc entre Isabel Díaz Ayuso i Pablo Casado ha sumat una altra veu en aquest enfrontament públic, la de Cayetana Álvarez de Toledo. La diputada, que està de promoció del seu nou llibre, va acusar ahir el PP de «filtrar material incriminatori» contra la presidenta de la Comunitat de Madrid per intentar fer malbé la seva carrera política. Segons va dir en una entrevista a EsRadio, les maniobres de la direcció de Casado busquen la «desestabilització» de la dirigent madrilenya i suposen, segons el seu parer, una «confessió de debilitat» del president del Partit Popular, en mostrar clarament que té por que reuneixi més poder.

Amb la seva acusació sobre les filtracions es referia Álvarez de Toledo a informacions incompletes i sense proves que han recollit alguns mitjans digitals aquests últims dies i que buscarien, segons la diputada, intentar doblar el braç a Ayuso en el pols que està mantenint amb el seu cap de files.

Després d’escoltar Álvarez de Toledo, fonts de la direcció del PP van assegurar que aquesta imputació és «rotundament falsa» i neguen que les filtracions sobre possibles escàndols de la dirigent surtin de la seu de Gènova.