Un camió blindat va deixar caure ahir una gran quantitat de diners en una carretera de la localitat de Carlsbad, a Califòrnia (Estats Units), provocant un embús a mesura que diversos conductors abandonaven els vehicles per intentar recollir els milers de bitllets.

L’FBI va advertir que les persones que han agafat els diners hauran de tornar-los abans de 48 hores o s’hauran d’enfrontar a «una possible acusació criminal», segons va explicar la cadena nord-americana NBC. Pel que sembla, el camió es dirigia a la seu de la Reserva Federal quan les portes del darrere es van obrir i els diners van començar a volar cap a la carretera.

La Patrulla de Carreteres de Califòrnia (CHP) i l’FBI estan investigant l’incident, i van advertir que diversos vídeos publicats a les xarxes socials mostren les cares i les matrícules dels conductors que van anar a recollir els diners.

«La majoria dels conductors van tornar els diners immediatament als agents; no obstant, s’han observat conductors fugint de l’escena amb diners robats», van advertir les agències en un comunicat conjunt. La Patrulla de Carreteres va donar les gràcies a aquells que van tornar els diners i va demanar als que no ho hagin fet encara que «facin el correcte».