Agents de la Policia Nacional han detingut l'home que es trobava en crida i cerca per presumptament assassinar la seva parella a la localitat alacantina d'Elx, segons ha informat el propi cos en xarxes socials.

L'arrestat s'havia atrinxerat la matinada d'aquest dijous en un habitatge amb ostatges dins, davant del perímetre que han desplegat les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat després de localitzar-lo.

Segons han indicat diversos mitjans, duia una arma de foc i ha arribat a disparar diversos trets contra els agents que formaven part del dispositiu. No hi ha hagut ferits.

El cadàver de la jove presumptament assassinada, de 25 anys i natural del Paraguai, va ser trobat el passat dia 25 de desembre. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional d'Elx va obrir una investigació i estava buscant la seva parella, atès que la seva primera hipòtesi va ser que es tractava d'un cas de violència de gènere.

La dona tenia un fill de 10 anys i una nena de 3, i la seva mort és la número 43 aquest any per violència de gènere. Les diligències d'investigació les va assumir al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Elx el dia dels fets, el número 5.