Un policia ha mort i un altre està ferit greu després d'un tiroteig al barri novaiorquès de Harlem, al nord de l'illa de Manhattan, en el qual també ha estat abatut l'agressor.

El diari New York Post assegura que els agents havien rebut l'avís d'auxili d'una dona que estava enmig d'una baralla amb el seu fill. En arribar al lloc dels fets, van ser rebuts a trets pel noi i va començar un intercanvi de bales.

Tots els mitjans destaquen que és el tercer incident armat amb policies morts en només una setmana, després que dimarts i dijous dos agents més fossin assassinats per bales en sengles incidents diferents, a Staten Island i a Brooklyn.

A aquests casos cal sumar-hi també dos crims més que van tenir lloc la setmana passada, el primer en un local de Burger King, on una de les treballadores va ser assassinada per un atracador, i el segon al metro de Nova York, quan un rodamón va empènyer a les vies, sense raó aparent, una dona de 40 anys que era a l'andana en el moment quan el tren entrava a l'estació.

L'alcalde de nova York, Eric Adams, que va assumir el càrrec l'1 de gener i abans havia estat comissari de policia, va basar la seva campanya electoral en la inseguretat i va prometre tornar a la ciutat un clima de tranquil·litat, començant per garantir una presència policial més gran als carrers.