El conseller de Mapfre i vicepresident de la Fundació Mapfre, Luis Hernando de Larramendi Martínez, va morir divendres a Madrid als 69 anys, segons va informar ahir l’asseguradora en un comunicat. Hernando de Larramendi era fill d’Ignacio Hernando de Larramendi, refundador de la companyia, i feia prop de 30 anys que era a Mapfre participant en diferents òrgans de govern. El 1994, es va incorporar com a conseller de Mapfre Mutualitat i cinc anys més tard, el 1999, va ser nomenat conseller de Corporació Mapfre. Posteriorment, després de la desmutualització, es va incorporar al consell de Mapfre S.A.

El president de Mapfre, Antonio Huertas, va dir ahir que Luis Hernando de Larramendi va ser un conseller clau en moltes de les decisions estratègiques preses pel grup al llarg de trenta anys.

Actualment, Hernando de Larramendi, a més de membre del Consell d’Administració de Mapfre, era vocal de la Comissió Delegada i del Comitè de Nomenaments i Retribucions de Mapfre, conseller de Mapfre Vida des del 1998 i vicepresident segon des del 2004.