Aquest dissabte un helicòpter s'ha estavellat a la platja a Miami Beach, a Florida. L'aparell s'ha accidentat en una zona molt propera a desenes de banyistes que es banyaven al mar.

En un vídeo publicat per la policia de Miami Beach es pot veure com l’aparell, les hèlixs del qual continuen girant, es precipita sobre el mar a pocs metres d’on eren els banyistes que van elegir aquesta la turística zona de South Beach.

En el seu Twitter, el cos policial ha indicat que els dos ocupants de l’helicòpter van ser traslladats a un hospital pròxim i es troben en «condició estable».

Aquest àrea de la platja, entre els carrers 9 i 11 de Miami Beach, on hi ha nombrosos hotels de primera línia de mar, ha estat tancada per les autoritats locals, mentre s’espera que l’Administració Federal d’Aviació (FAA) dels Estats Units assumeixi la investigació.

L'accident ha estat captat des de diferents angles. En vídeos publicats per banyistes que es trobaven a la zona apareixen nombroses persones acostant-se ja sigui a peu o amb moto d’aigua al lloc de l’impacte. «Estic assegut a South Beach Miami... un helicòpter acaba d’estavellar-se al mar davant nostre...», ha escrit un usuari de Twitter identificat com Stan The Man, juntament amb una foto de l’aeronau moments després de caure al mar.