Almenys una persona ha mort i una trentena han resultat ferides –algunes d'elles en estat greu- en un atropellament múltiple a l'oest de Berlín, a l'avinguda Kurfürstendamm.

Els fets han succeït aquest dimecres al voltant de les 10.30 h, després que un home conduís el seu Renault Clio per la vorera i acabés impactant contra l'aparador d'una botiga. Segons han informat les autoritats policials, el conductor ha estat detingut instants després al mateix lloc dels fets.

A hores d'ara es desconeixen les causes i la policia investiga si es tracta d'un atac intencionat o d'un accident. En un comunicat a les xarxes, el cos de bombers ha informat que té a 60 serveis d'emergència treballant a la zona.

L'incident va tenir lloc prop de l'escenari d'un atemptat mortal el 19 de desembre de 2016, quan Anis Amri, un sol·licitant d'asil tunisià amb vincles islamistes, va segrestar un camió, va matar al conductor i després el va estavellar contra un abarrotat mercat nadalenc de l'oest de Berlín, matant 11 persones i ferint-ne a desenes.