Diari de Girona

Diari de Girona

Mor una professora en un atropellament múltiple a Berlín

La reconstrucció dels fets avala la tesi d’un acte deliberat, ja que el cotxe es va abalançar contra un grup escolar

Dos policies col·loquen un llençol sobre la víctima mortal. | REUTERS

Un cotxe va atropellar una multitud a l’oest de Berlín provocant la mort d’una persona i causant almenys 10 ferits, cinc d’ells de gravetat. El succés es va produir a prop de l’avinguda Kurfürstendamm i, segons va apuntar l’emissora local RBB, el turisme va atropellar a la vorera el grup per causes que encara es desconeixien a l’hora de tancar aquesta edició, va informar Reuters. El diari Bild va publicar que el conductor era un alemany d’origen armeni de 29 anys resident a Berlín.

Tot i les informacions que van transcendir en alguns mitjans germànics que l’autor de l’atropellament hauria deixat una sèrie d’escrits i pancartes al vehicle on plasmava la intencionalitat de l’atac, les autoritats d’Interior de la ciutat-estat van desmentir que es tractés d’una confessió. Fonts policials van informar a Twitter que el conductor va ser detingut. El succés va tenir lloc en una concorreguda zona comercial. Els equips de salvament i bombers van desplaçar-hi almenys 60 efectius.

De visita amb alumnes

La víctima era una mestra de 51 anys que es trobava a la zona amb un grup d’alumnes, procedents de l’estat de Hesse, que estaven de visita a la capital alemanya. La reconstrucció del que va passar apuntala la tesi que es va tractar d’un acte deliberat, ja que el conductor primer va llançar el seu vehicle contra l’esmentat grup escolar i va deixar ferits dos adults més, entre ells una dona embarassada. Després va continuar circulant uns 200 metres, per acabar estavellant-se contra l’aparador d’un comerç.

Compartir l'article

stats