Un home de 72 anys de Madrid va morir la tarda d'aquest dimarts després de patir una caiguda i precipitar-se uns 90 metres als Picos d'Europa. L'accident va tenir lloc a l'entorn d'Horcados Rojos.

Les restes mortals del mort van ser recuperades durant la nit per efectius de GREIM de la Guàrdia Civil que les van traslladar de matinada fins a la gasolinera de Cabrales on els esperava la funerària.

Fins al lloc de l'accident, en un primer moment, havia arribat a última hora de la tarda, efectius del Grup de Rescat del Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPA) la metgessa del qual i un rescatador van passar la nit al refugi de Cabaña Verónica. Tots dos van aconseguir accedir fins al lloc on es trobava el muntanyenc i la metgessa va confirmar la seva defunció. L'home havia caigut en una rimaia, una esquerda entre la roca i una gelera de difícil accés. Per baixar fins allà amb seguretat l'equip va haver de descendir rapelant.

La meteorologia a la zona va impedir la intervenció de l'helicòpter medicalitzat dels Bombers d'Astúries que va aconseguir en un primer intent acostar-s'hi i, més tard, en un segon intent, va apropar-s'hi encara més per intentar l'evacuació del mort amb la grua de l'aeronau. L'operació va haver de suspendre's novament per la meteorologia.

Finalment, l'helicòpter va tornar a la base per la meteorologia i les restes mortals van ser recuperades pel GREIM.