El jove de 34 anys que la matinada d'aquest divendres va rebre una puntada al cap a les portes d'una discoteca de Palma de Mallorca, ha mort a l'Hospital Son Espases, segons han confirmat fonts policials.

La víctima estava en estat crític a causa de les gravíssimes lesions patides durant l'agressió. La Policia Nacional continua buscant a l'autor i està prenent declaració a diversos testimonis per identificar-lo.

La nit de Sant Joan

Els fets van passar a dos quarts de sis de la matinada de la nit de Sant Joan, a l'entrada de la discoteca Rockefeller’s.

D'acord amb les primeres investigacions, la víctima estava asseguda en unes escales d'entrada al local quan un noi es va acostar a ell i sense previ avís li va propinar una puntada de peu molt forta al cap.

La víctima va quedar estesa al terra inconscient i l'agressor va marxar del lloc. Els testimonis van sol·licitar la intervenció urgent d'una ambulància.

Parada cardíaca

Quan la dotació sanitària va arribar al lloc es va trobar que la víctima havia entrat en parada cardíaca. L'equip mèdic li va practicar les maniobres de reanimació i va aconseguir que recuperés el pols. No obstant això, abans d'emprendre camí a l'hospital va patir una nova parada. I una altra vegada van aconseguir reanimar-lo.

La víctima va ser ingressada a l'hospital de Son Espases, on, finalment, ha mort.

Atacat sense previ avís

Diversos testimonis van indicar que el jove havia estat atacat sense previ avís quan estava assegut a les escales d'entrada del local i que no havia tingut oportunitat de defensar-se. Les patrulles van realitzar diverses batudes pels voltants però no van poder localitzar a cap sospitós de l'agressió. 

El cas ha quedat en mans del Grup d'Homicidis de la Policia, que prossegueix amb les gestions per localitzar l'agressor.