Una dona que pidolava a Alacant, al barri de la Florida, ha sigut la guanyadora del primer premi de la Bonoloto atorgat aquesta setmana. La butlleta guanyadora ha sigut de Primera Categoria, amb sis encerts, i l’afortunada, una persona molt coneguda al barri per demanar almoina al carrer, percebrà un premi de 1.271.491 euros.

«M’heu solucionat la vida!», va ser el crit de celebració amb què va entrar aquest dijous a l’estanc que li va vendre la butlleta, situat al número 70 de l’avinguda d’Oriola.

Les responsables de l’estanc han confirmat que la guanyadora és una veïna del barri, d’ètnia gitana, coneguda per demanar almoina a la porta d’un banc i un supermercat que són davant el local, que també és un estanc: «Va venir ahir [per aquest dijous] i ens va dir que li havíem solucionat la vida. Hem fet feliç algú que al barri tothom s’estima. La dona tenia deutes i problemes econòmics».

Mariángeles Torregrosa i Desirée Agorreta, la cinquena i sisena generació de la família que porta l’estanc, han assegurat que mai havien donat un premi tan gros: «Havíem donat premis de 36.000 euros, però mai una cosa tan grossa. Sempre dèiem que havíem de donar un premi, però mai t’ho esperes. Érem a casa i ens van trucar a les 22.40 hores per dir-nos que havíem venut el primer premi de la Bonoloto i de l’emoció gairebé caic pel passadís».

La guanyadora, ha comentat Mariángeles Torregrosa, era habitual del barri: «Venia cada dia cap a les 9 del matí i feia una jornada de treball, fins a les 14 hores, demanant. S’asseia entre el supermercat i el banc, davant la sucursal. Quan acabava, venia i em deia: ’Nena, ja soc aquí’. Sempre s’emportava la Bonoloto i la Primitiva, l’Euromillón no perquè era molt car».

També diversos veïns de la zona han comentat que van veure la guanyadora, que coneixien de demanar al carrer, celebrar que li havia tocat la Bonoloto. «És un barri d’Alacant que no se sol anomenar tant, estem molt contents pel premi», ha apuntat Torregrosa.