Dos avions han xocat en ple vol aquest dissabte en un espectacle aeri commemoratiu de la Segona Guerra Mundial a Dallas (Texas, Estats Units), segons han informat les autoritats federals.

Els dos avions, un bombarder Boeing B-17 Flying Fortress i un caça Bell P-63 Kingcobra han col·lidit i s’han estavellat en l’espectacle aeri Wings Over Dallas, a l’Aeroport Executiu de Dallas, a les 13.20 hores (19.20 hora espanyola), ha explicat l’Administració Federal d’Aviació (FAA) en un breu comunicat.

L’espectacle es descriu com el principal espectacle aeri de la Segona Guerra Mundial del país.

De moment, els equips d’emergència estan responent a l’accident, han afirmat els funcionaris de l’aeroport a Twitter. Tampoc està clar quantes persones anaven a bord dels dos avions, ha exposat l’FAA.

Els vídeos publicats a les xarxes socials mostren com els dos avions col·lideixen i s’estavellen a terra poc després, envoltats en flames.

Tant l’FAA com la Junta Nacional de Seguretat en el Transport (NTSB) han posat en marxa investigacions, i aquesta última ha pres la iniciativa i ha proporcionat informació actualitzada, segons les autoritats.