La Policia Nacional ha detingut a una dona que va arrencar d’una mossegada part del lòbul de l’orella a un home després que aquest li mossegués un braç quan tots dos es barallaven a les portes d’un bar de Palma.

Segons ha informat la Direcció Superior en un comunicat, els fets es van produir dijous passat a la nit arran de l’expulsió d’un bar de la zona de Pere Garau d’un home ebri que molestava els clients.

Després de resistir-se, el client va sortir de l’establiment emportant-se dues cadires, cosa que va mirar d’impedir l’encarregat del bar.

Llavors va començar fora del bar una disputa entre els dos homes a què es va afegir una dona de 58 anys que es va embolicar amb l’expulsat fins que aquest la va mossegar i ella li va respondre amb un mos amb què li va arrencar part del lòbul de l’orella.

Els policies que van acudir al lloc després de rebre un avís sobre la baralla van avisar els serveis sanitaris, als quals van fer entrega del tros d’orella arrencat, que havien trobat a terra i conservat en gel.

La dona, de nacionalitat espanyola, va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de lesions.