La Policia intercepta tres sobres més amb ulls d'animals en l'ambaixada d'Ucraïna i els consolats de Barcelona i Màlaga

Durant el matí d'aquest dilluns s'han detectat i interceptat aquests tres sobres sospitosos pels sistemes de seguretat de Correus

Archivo - Placa de la embajada de Ucrania en Madrid

Archivo - Placa de la embajada de Ucrania en Madrid / Gustavo Valiente - Europa Press

Europa Press

La Policia Nacional ha tornat a interceptar un nou enviament de sobres amb ulls d'animals a oficines diplomàtiques d'Ucraïna a Espanya. En aquesta ocasió, a més d'anar dirigit a l'ambaixada del país envaït per Rússia, també s'ha detectat un altre enviament al consolat a Barcelona i a Màlaga, segons han informat fonts policials.

Ha estat durant el matí d'aquest dilluns quan s'han detectat i interceptat aquests tres sobres sospitosos pels sistemes de seguretat de Correus. La Policia ha descartat la presència de substàncies explosives, comprovant que el que contenien eren ulls d'animals.

La setmana passada ja es van interceptar sobres amb ulls d'animals a l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid i en altres oficines diplomàtiques d'aquest país.

El portaveu del Ministeri d'Afers exteriors d'Ucraïna, Oleg Nikolenko, ha confirmat la confiscació d'aquests tres sobres, quantificant en 21 els casos en els quals s'han enviat aquest tipus d'amenaces a oficines diplomàtiques en 12 països.

En aquest context, Nikolenko ha assenyalat que els diplomàtics ucraïnesos no s'han de sentir intimidats ni infringits davant aquestes amenaces. "Continuarem treballant amb eficàcia per a protegir a Ucraïna de l'enemic i de la nostra victòria", ha proclamat.