VÍDEO: La connexió televisiva més surrealista: "Socialista, fill de p***, que et donin per c***, Pedro Sánchez"

L'home estava sent entrevistat per una qüestió relativa a un radar il·legal

VÍDEO: La connexió televisiva més surrealista: "Socialista, fill de p***, genocida, que et donin per c*** Sánchez"

VÍDEO: La connexió televisiva més surrealista: "Socialista, fill de p***, genocida, que et donin per c*** Sánchez" / TVE

Sergio López Merillas

El que semblava una entrevista sense massa importància s'ha convertit en un dels moments més virals del dia. Un reporter de La 1 de TVE s'ha personat a Toledo per cobrir un suposat cas de multes per un radar privat il·legal. Tot i això, quan ha anat a entrevistar un dels afectats aquest ha ignorat les preguntes del reporter i ha carregat directament contra Pedro Sánchez.

"Socialista, fill de puta, genocida, que et donin per cul, Sánchez" cridava l'entrevistat mentre feia la butifarra a la càmera de La 1 de TVE. El reporter ha intentat de totes maneres reconduir la situació, però en continuar amb els seus atacs al Govern, des de la cadena han optat per tallar la comunicació.

En un vídeo que ha gravat una de les persones allà presents amb el seu telèfon mòbil s'ha pogut veure l'home insultant el periodista: "No t'acostis a mi, fill de puta de la tele. Et mato a hòsties. Fora del meu poble, fills de puta, manipuladors" cridava sense parar.

El vídeo s'ha fet viral ràpidament a les xarxes socials i ha estat compartit en milers d'ocasions.