La jove ciclista espanyola Estela Domínguez, de 19 anys, va morir aquest dijous després de ser atropellada per un camió mentre s'entrenava en una carretera d'un polígon de Salamanca.

Estela, filla de l'exciclista professional Juan Carlos Domínguez, va perdre la vida quan circulava per l'N-620, a l'altura del Polígon Industrial Villares de la Reina, a Salamanca, en ser atropellada per un camió, segons la informació del servei d'emergències 112 de la Junta de Castella i Lleó. Pel que sembla, el sol va enlluernar el conductor i no va veure a la ciclista.

Lloc de l'accident on Estela Domínguez va ser atropellada per un camió. EFE

"Des de la RFEC, lamentem profundament la defunció d'Estela Domínguez. El nostre més sincer condol als seus familiars, afins i companys d'equip. Tot el ciclisme espanyol està de dol. Si us plau, respecte sempre al ciclista en la carretera. En cada bici va una vida", va escriure la Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) en el seu compte de Twitter.

Domínguez va fitxar aquesta temporada pel Sopela Women's Team per fer el seu salt professional. "Amb immens dolor, hem conegut que la nostra ciclista Estela Domínguez ha mort aquesta tarda, víctima d'un atropellament mentre entrenava. Acompanyem a la família en aquests terribles moments. Descansa en pau", va posar el seu equip.

"No hi ha paraules que serveixin davant una cosa així. Tot el meu afecte als familiars i coneguts d'Estela Domínguez i especialment el seu pare amb qui vaig compartir escamot en els meus primers anys", va escriure Alejandro Valverde, mític corredor espanyol que va expressar també el dolor del ciclisme nacional.