Vídeo | Misteri al Japó: una enorme bola de ferro apareix en una platja

Una dona que passejava amb el seu marit va trobar una bola enorme de ferro a la platja d'Enshuhama

Vídeo | Misteri al Japó: una enorme bola de ferro apareix en una platja

Vídeo | Misteri al Japó: una enorme bola de ferro apareix en una platja / Twitter

Redacció

Desconcert en una platja del Japó. Una dona que passejava amb el seu marit va trobar una bola enorme de ferro a la platja d'Enshuhama, a Hamamatsu, aquest dimarts, i va avisar les autoritats. La policia que es va desplaçar va acordonar un perímetre de 200 metres fins a identificar el tipus de material metàl·lic i després de donar-ne part es van desplaçar fins al lloc experts de les Forces Armades i de la Guàrdia Costanera japonesa per analitzar-lo.

De moment, el que ha transcendit és que es tracta d'una bola de ferro d'1,5 metres de diàmetre, de color groguenc, i sense perill aparent.

Especialistes en explosius, com es veu en vídeos difosos, van envoltar l'objecte i van determinar que no hi havia risc d'un possible esclat, i van aixecar les restriccions a l'àrea acordonada.

Un detall que es coneix per mitjans japonesos de la misteriosa esfera és que té dos punts d'enganxament als pols oposats, cosa que, segons fonts locals, fa que la bola pugui assemblar-se a una mina submarina, encara que ja s'ha descartat el perill d'explosió.