Almenys tres nens morts en un tiroteig en una escola de Nashville, als Estats Units

L'atac es va produir en un col·legi privat catòlic de Tenesse

Imatge d'arxiu.

Imatge d'arxiu. / El Periódico

EP

Un tiroteig en una escola cristiana privada a Nashville, Tennessee, dilluns al matí ha deixat almenys tres nens morts i diverses persones ferides. L'atacant, que va disparar contra diverses persones, va ser abatut poc després per la policia, segons van dir les autoritats locals.

El tiroteig, que es va produir a The Covenant School, es va saldar amb almenys un mort, l'autor dels trets, de qui el Departament de Policia Metropolitana de Nashville gairebé no ha donat detalls. En una piulada, la policia va assegurar que el sospitós era mort, però no va especificar si es tracta d'un home o una dona.

Tot i que no ha transcendit la xifra exacta de ferits, segons una reportera local almenys tres nens i el presumpte autor dels trets haurien mort. "Tres pacients pediàtrics amb ferides de bala van ser traslladats al Monroe Carell Jr. Children's Hospital de Vanderbilt i van ser declarats morts després de l'arribada", va dir el portaveu de l'hospital.

L'Escola Covenant, fundada el 2001, és un ministeri de l'Església Presbiteriana Covenant a Nashville amb uns 200 estudiants, segons el lloc web de l'escola. L'escola atén des de preescolar fins a sisè grau i va fer un programa d'entrenament de tirador actiu el 2022, va informar WTVF-TV.

La policia de Nashville ha obert una investigació per aclarir els fets, però encara no han transcendit detalls.